Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alternatív megoldások képes leírás - Gyógyszermentes - egészség gyógyszerek nélkül.tlap.hu
részletek »

Alternatív megoldások - Gyógyszermentes - egészség gyógyszerek nélkül.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogyszermentesen.tlap.hu » Alternatív megoldások
Keresés
Találatok száma - 22 db
A cékla jótékony hatásairól.

A cékla jótékony hatásairól.

A cékla számos egészségügyi előnnyel rendelkezik a fogyasztók számára. A cékla hatással van az egészségünkre. A cékla rendszeres fogyasztásának köszönhetően csökkenthetjük a magas vérnyomást és a stroke kialakulásának kockázatát. A cékla a vérnyomás csökkentő hatását a magas nitráttartalmának köszönheti. Ezek mellett a cékla magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, amelynek köszönhetően számos előnyökkel rendelkezik. Kattints bátran a honlap linkjére és ismerd meg részletesen a honlap segítségével a cékla jótékony hatásait.

A gránátalma jótékony hatásai.

A gránátalma jótékony hatásai.

A gránátalma számos jótékony hatása ismert és kutatásokkal bizonyított. A honlapon részletesen olvashatunk a gránátalma összes jótékony hatásáról, egészségügyi előnyéről és a tulajdonságáról. A gránátalma jó hatással van a szív egészségének megőrzésében és rendszeres fogyasztásának köszönhetően a rákos megbetegedések is megelőzhetőek. A gránátalma ezek mellett magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Kattints bátran a honlap linkjére és ismerd meg a gránátalma felhasználási módjait és hatásait az egészségre.

A homoktövis előnyei.

A homoktövis előnyei.

Ismerd meg a homoktövist a honlap linkjére kattintva. A homoktövis egy olyan növény, amelynek rengeteg pozitív előnye van, amelyeket az egészségünk javítása céljából használhatunk. A honlap célja, hogy részletesen mutassa be a homoktövis kutatásokkal is bizonyított előnyeit. A honlap linkjére kattintva most részletesen ismerhetjük meg a homoktövis tulajdonságait. A homoktövis jótékony hatással van a rákos betegségek megelőzésében, és a szív és érrendszer védelmében is. Kattints és ismerd meg a homoktövis hatásokat.

ÖKO magazin hírek
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de hogyan?
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de... Korunk egyik legnagyobb problémája az üzemanyagok fogyasztásának, és árának a kérdése. Egekben a benzin ára, a gépkocsit viszont szükséges lenne használni a mindennapokban. Nem marad más hátra, mint takarékoskodnunk kell, de hogyan? A kevesebb üzemanyag fogyasztás érdekében már minden vezetéstechnikai trükköt megtanultunk és alkalmazunk, de valami olyan megoldás...
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja Az immunrendszer szervezetünk védőbástyája. Ha elbukik, a betegségek lepik el...
Ökotermékekkel az Ön és környezete egészségéért!
Ökotermékekkel az Ön és környezete... Ökotermékekkel védjük egészségét és környezetét! Az ökotermékek...
A lenmagolaj gyógyhatásai és előnyei

A lenmagolaj gyógyhatásai és előnyei

Kattints a honlap linkjére és ismerd meg részletesen a lenmagolaj tulajdonságait és egészségügyi előnyeit! A lenmagolajat a népi gyógyászat is felhasználta, hiszen számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. Gazdag omega-3, omega-6 zsírsavakban és kiváló alfa-linolénsav forrás. A lenmagolaj segítségével lassítható a csontritkulás, csökkenthető a szívbetegségek és egyes rákos megbetegedések kialakulási kockázata. A lenmagolaj fogyasztásával csökkenthető a magas vérnyomás és a magas koleszterinszint is.

A máriatövis gyógyhatásai.

A máriatövis gyógyhatásai.

A máriatövis rengeteg jótékony hatással rendelkezik. Ez a gyógynövény pozitív hatással van a máj egészségére, védi a vesét, valamint a bőrproblémákra is. A honlapon részletesen ismerhetjük meg a máriatövis felhasználási lehetőségeit. A máriatövis többféle egészségügyi hatással is rendelkezik, továbbá magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Ennek az antioxidáns tartalomnak is köszönheti a máriatövis, hogy használatával több betegséget is megelőzhetünk, valamint kezelhetünk. Kattints bátran a honlap linkjére!

A nevetés mint terápiás módszer

A nevetés mint terápiás módszer

A nevetésterápia célja, hogy a bohócdoktorok vidámságot varázsoljanak a gyermekek arcára. Ez felettébb fontos , ugyanis a nevetés gyógyító hatású! Tudományosan bizonyított tény ugyanis, hogy a vidámság segíti a beteg gyógyulását. A mosolyterápia pedig konkrétan ebből a célból jött létre. A kórterembe történő belépést követően a bohócdoktoroknak pillanatok alatt kell alkalmazkodniuk az aktuális helyzethez, hogy azután elkezdődhessen a nevetésterápia (pantomim mozdulatok, hangszeres zenélés stb.). Ha érdekelné konkrétan miből is áll egy ilyen mosolyterápia, katt az oldalra!

A paleolit táplálkozás

A paleolit táplálkozás

A paleolit táplálkozás egy nagyszerű és egyben egészséges étrend, amelynek alapjait és egészségre gyakorolt hatásait részletesen ismerhetünk meg a honlap linkjére kattintva. A paleolit táplálkozás a gyűjtögető és vadászó ősember ételeit veszi alapul, kiiktatja a glutén tartalmú gabonák, a tejtermékek és a hüvelyesek fogyasztását. A paleolit diéta a valódi és egész élelmiszereket veszi alapul. Követésével betegségek kialakulása előzhető meg. Csökkenthetjük a szívroham és a csontritkulás kialakulási kockázata, valamint a súlycsökkenés is elősegíthető.

A propolisz előnyei

A propolisz előnyei

A propolisz jellemzőit és egészségre gyakorolt hatásait ismerhetjük meg részletesen a honlap linkjére kattintva. A propolisz egy teljesen természetes termék, amely gazdag flavonoid tartalmának köszönhetően antioxidáns hatásokkal is rendelkezik. Védi a szív egészségét és erősíti az immunrendszert. A propolisz antimikrobális hatásainak köszönhetően elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és a gombákat is. Képes megújítani a rákos sejteket, valamint a propolisz segítségével egyes daganatok növekedése is csökkenthető.

Akupunktúra

Akupunktúra

Kínai akupunktúra szenzációs eredményekkel. Az akupunktúra kezeléseket a nagy gyakorlattal rendelkező dr. Yi Xiao Bai, kínai akupunktúra egyetemet végzett orvosnő végzi. Magyarországon honosított diplomájával, ÁNTSZ engedéllyel csak a mi rendelőnkben dolgozik. Nagyon sok beteget gyógyított már meg. Szinte minden betegségben hatékony és gyógyulást vagy enyhülést hoz az általa alkalmazott több ezer éves technika.

Hirdetés
Aromaterápia

Aromaterápia

Az aromaterápia a legáltalánosabb meghatározás szerint az illóolajat tartalmazó növények, és a belőlük kinyert kivonatok és az illóolajok használatán alapuló gyógyeljárások összessége. A fentieknek megfelelően az aromaterápia fogalomkörébe éppúgy beletartozik a kellemes közérzet fenntartása, illetve a kisebb-nagyobb egészségügyi és esztétikai problémák otthoni, illóolajokkal történő külsőleges kezelése, mint pl. inhaláció, gyógyfürdő, masszázs, kozmetikai kezelések.

Az ördögnyelv előnyei és gyógyhatásai.

Az ördögnyelv előnyei és gyógyhatásai.

A honlap linkjére kattintva az ördögnyelv tulajdonságairól olvashatunk. Az ördögnyelv többféle pozitív hatással is rendelkezik. Napjainkban az ördögnyelv termék egy ismert fogyókúrás termék, amely képes az étvágyat csökkenteni. Az ördögnyelv kivonatot glükomannánnak nevezik, amely a gyomorba kerülve megszívja magát folyadékkal, amely hatására képes csökkenteni az étvágyat. Az ördögnyelv többek között a cukor anyagcserére is hatással van, hiszen fokozza azt, vagyis képes a vércukorszintet csökkenteni. Emellett az ördögnyelv a magas koleszterinszintet is képes csökkenteni és egy teljesen hatásos termék a székrekedés esetén is. Kattints a honlap linkjére bátran és ismerd meg részletesen ezt a terméket.

Béltisztítás

Béltisztítás

A béltisztítás során a szervezetből eltávolítjuk a betegségeket okozó méreganyagokat, melyek lerakódnak a vastagbél falán és a véráramba jutva súlyos szövődményeket okozhatnak. Ha a toxinok túlzott mértékben vannak jelen, ízületi gyulladások, emésztési zavarok alakulnak ki. A béltisztító gyógynövények segítségével egyszerűen orvosolhatjuk a problémát. A Colon Cleanse fogyasztásával rendszeresen gondoskodhatunk a máj és a vastagbél tisztításáról, ezzel megelőzhetjük a betegségeket. Rosttartalma révén megkönnyíti a salakanyagok távozását és serkenti az anyagcserét.

Dorn terápia

Dorn terápia

Szerepe közismert a prevencióban, gyógyításban és az egészségi állapot helyreállításában. Mozgásszervi megbetegedések, traumatológiai, neurológiai betegségek fennállásakor alkalmazzuk. Önállóan és más terápiákkal egymást segítve fantasztikus eredmények elérését teszi lehetővé.

Dr. Wolf sóterápia

Dr. Wolf sóterápia

A cégünk által kifejlesztett és alkalmazott száraz sóterápia mellékhatásoktól mentes, orvosilag elismert gyógymód. A terápia kialakításánál speciális sófalakat építünk. Természetes parajdi kősó felhasználásával, így a sós mikroklímát természetes úton, porlasztórendszerek felhasználása nélkül alakítjuk ki. A száraz sóterápia használata során fokozódik a légzőszervek nyálkahártyájának aktivitása, öntisztulása. Enyhülnek, illetve teljesen meg is szűnhetnek a gyulladásos folyamatok, mint pl. az arcüreggyulladás, homloküreg-gyulladás, vagy a hörghurutgyulladás. Továbbá a légúti megbetegedések, allergia, asztma, nátha esetén is bizonyítottan hatékony. De a magas vérnyomás, szívproblémák, alvászavar és dohányzás okozta irritációk is hatékonyan kezelhetők vele, és immunrendszer erősítő hatású.

Egészség gyógyszer nélkül: Biorezonancia

Egészség gyógyszer nélkül: Biorezonancia

A szervezet elektromos tevékenységének mérése újabb korszakához érkezett, ez a Biorezonanciás elven működő diagnosztika és gyógyítás. Ez a megismerés lehetővé tette olyan műszerek, készülékek kifejlesztését, amelyek támogatják a szervezet egészségét, rezgéseinek harmóniáját és anyagcsere folyamatait is hatékonyabbá teszi. A kezelések lényege, hogy a harmonikus rezgéseket megerősítsük, a diszharmonikus rezgéseket pedig megszüntessük. Csak arra tanítja meg a szervezetet, amit az valaha egészséges korában - már tudott. Mellékhatás kizárt! Állapotfelmérés és kezelések.

Egészségmegőrzés-ganodermakávéval

Egészségmegőrzés-ganodermakávéval

Zseniális ötlet, amelyben a kávéban egy gyógygombát helyeztek el. ez a gyógynövénygomba a ganoderma gomba, vagy másnéven pecsétviiaszgomba. Hiszen, a lakosság többsége kávézik, és sokan már kávé függők is. Igy ez a kávé nem csak hogy finom, hanem fogyasztásával az egészségünket is védhetjük. Többek közt helyre állíthatja a vérnyomást, immun erősítő hatású, energiaszint növelő, és meg akadályozhatja a szervezet el savasodását, így a ganoderma kávé el fogyasztása után nem érezhető gyomorégés. Egyes ganoderma kávé nem tartalmaz cukrot, gondolva azokra, akiknek figyelniük kell a cukor bevitelre.Nem tartalmaz szinezék, és tartósító szert sem. Amit tartalmaz, a ganodermagomba, és magas minőségű arabika kávé.

Grapefruit-csepp jellemzői, előnyei

Grapefruit-csepp jellemzői, előnyei

A grapefruit-csepp többféle gyógyhatással és egészségügyi előnnyel is rendelkezik, amely tulajdonságokat a honlap linkjére kattintva részletesen ismerhetjük meg. Ez a kivonat gazdag A, C és E-vitaminban, likopinban, béta-karotinban és antioxidánsokban is. A grapefruit-csepp segítségével kezelhető az ekcéma, a pattanás és egyéb bőrbetegségek, Felhazsnálható a fogyókúra támogatására, valamint pozitív hatással bír a szív, a máj és a gyomor egészséges működésére is. Emellett a grapefruit-csepp képes erősíteni az immunrendszert is.

Tuti menü