Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Intim tisztaság - gyógyszermentes képes leírás - Gyógyszermentes - egészség gyógyszerek nélkül.tlap.hu
részletek »

Intim tisztaság - gyógyszermentes - Gyógyszermentes - egészség gyógyszerek nélkül.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogyszermentesen.tlap.hu » Intim tisztaság - gyógyszermentes
Keresés
Találatok száma - 5 db
Crystal anion egészségügyi betét

Crystal anion egészségügyi betét

Törődjön testével akkor is, amikor a legsebezhetőbb. A tisztaság új érzése. A Crystal anion vékony pamut réteg anion csíkkal ellátott egészségügyi betét, amely egyedülálló nedvszívó és légáteresztő képességgel rendelkezik.

dr.Palotai Katalin

dr.Palotai Katalin

Ön megengedheti magának, hogy a betétjében elszaporodó baktériumok kismedencei gyulladást okozzanak? Megengedheti magának, hogy 1-2 órás betéthasználat után kellemetlen szagok vegyék körül? A Love Moon betétben az anionos réteg gátolja a baktériumok elszaporodását, így Ön egészséges és kellemes illatú lehet egész nap.

Lactofeel hüvelygél

Lactofeel hüvelygél

A bakteriális vaginózis a hüvely leggyakoribb betegsége, amelyet a hüvely természetes baktérium-egyensúlyának megváltozása okoz. Erre nyújt megoldást a Lactofeel hüvelygél, mely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagot, és helyreállítja a hüvely normál pH-ját. A Lactofeel hüvelygél tejsavat tartalmaz, amely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagot, és helyreállítja a hüvely normál pH-ját. Glikogént is tartalmaz, amely tápanyagul szolgál a tejsavbaktériumok számára. A normál pH és a tápanyagok segítségével a védelmező tejsav-baktériumok elszaporodnak, és a hüvely természetes egyensúlya helyreáll, hatékonyan enyhítve a rendellenes folyást, a kellemetlen érzést, továbbá megakadályozza a hüvely kínos szagának visszatérését. A Lactofeel várandósság és szoptatás ideje alatt is biztonsággal alkalmazható. Egészségpénztári számla terhére is megvásárolható. Vény nélkül kapható a patikákban vagy oldalunkon megrendelhető.

ÖKO magazin hírek
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de hogyan?
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de... Korunk egyik legnagyobb problémája az üzemanyagok fogyasztásának, és árának a kérdése. Egekben a benzin ára, a gépkocsit viszont szükséges lenne használni a mindennapokban. Nem marad más hátra, mint takarékoskodnunk kell, de hogyan? A kevesebb üzemanyag fogyasztás érdekében már minden vezetéstechnikai trükköt megtanultunk és alkalmazunk, de valami olyan megoldás...
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja Az immunrendszer szervezetünk védőbástyája. Ha elbukik, a betegségek lepik el...
Ökotermékekkel az Ön és környezete egészségéért!
Ökotermékekkel az Ön és környezete... Ökotermékekkel védjük egészségét és környezetét! Az ökotermékek...
Organikus tisztasági betét

Organikus tisztasági betét

Egy igazán sokoldalú kínálattal rendelkező biobolt webshopot keresel? Látogass el a Naurel bio webáruház oldalára, ahol a natúrkozmetikumok, természetes szépség ?és babaápolási mellett az egészséges életmódot elősegítő termékek legjavával várunk! Biztosítunk róla, hogy csakis természetes eredetű bio termékeket forgalmazunk, melyek magas minőségi elvárásaidnak is megfelelnek. Organikus hatóanyagú termékeink anélkül hoznak luxus törődést mindennapjaidba, hogy káros anyagokkal terhelnék szervezetedet! Óvd egészséged és a környezeted a Naurel kozmetikai webáruház tudatos termékeivel!

Winalite Magyarország

Winalite Magyarország

A Winalite International egy nemzetközi vállalat, melynek szakterülete a fejlett technológiákkal készült termékek tervezése, gyártása és forgalmazása. Fő termékének, az Anion Lo3ve Moon egészségügyi és tisztasági betéteknek köszönhetően, a cég pozitív visszajelzéseket kapott a világpiactól, valamint általános elismertséget szerzett, már létrejöttekor, 2007 januárjában.

Tuti menü