Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyszermentes - egészség gyógyszerek nélkül linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Gyógyszermentes - egészség gyógyszerek nélkül képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: gyogyszermentesen.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 98 db
50plusz

50plusz

Az étrend-kiegészítők lehetnek tápanyagok, gyógynövények, enzimek, szintetikus vegyületek, hormonok, gyógyszerek. Az alábbiakban étrend-kiegészítőkről olvashatnak, melyek szerepet kapnak a betegségek megelőzésében, a gyulladásos folyamatok kivédésében, fokozzák a fizikai-, mentális teljesítőképességet és gyorsítják a sejtek regenerációját.

A cékla jótékony hatásairól.

A cékla jótékony hatásairól.

A cékla számos egészségügyi előnnyel rendelkezik a fogyasztók számára. A cékla hatással van az egészségünkre. A cékla rendszeres fogyasztásának köszönhetően csökkenthetjük a magas vérnyomást és a stroke kialakulásának kockázatát. A cékla a vérnyomás csökkentő hatását a magas nitráttartalmának köszönheti. Ezek mellett a cékla magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, amelynek köszönhetően számos előnyökkel rendelkezik. Kattints bátran a honlap linkjére és ismerd meg részletesen a honlap segítségével a cékla jótékony hatásait.

A gránátalma jótékony hatásai.

A gránátalma jótékony hatásai.

A gránátalma számos jótékony hatása ismert és kutatásokkal bizonyított. A honlapon részletesen olvashatunk a gránátalma összes jótékony hatásáról, egészségügyi előnyéről és a tulajdonságáról. A gránátalma jó hatással van a szív egészségének megőrzésében és rendszeres fogyasztásának köszönhetően a rákos megbetegedések is megelőzhetőek. A gránátalma ezek mellett magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Kattints bátran a honlap linkjére és ismerd meg a gránátalma felhasználási módjait és hatásait az egészségre.

ÖKO magazin hírek
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de hogyan?
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de... Korunk egyik legnagyobb problémája az üzemanyagok fogyasztásának, és árának a kérdése. Egekben a benzin ára, a gépkocsit viszont szükséges lenne használni a mindennapokban. Nem marad más hátra, mint takarékoskodnunk kell, de hogyan? A kevesebb üzemanyag fogyasztás érdekében már minden vezetéstechnikai trükköt megtanultunk és alkalmazunk, de valami olyan megoldás...
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja Az immunrendszer szervezetünk védőbástyája. Ha elbukik, a betegségek lepik el...
Ökotermékekkel az Ön és környezete egészségéért!
Ökotermékekkel az Ön és környezete... Ökotermékekkel védjük egészségét és környezetét! Az ökotermékek...
A hipnózis csodálatos világa

A hipnózis csodálatos világa

A természetgyógyászat számomra a természettel való szinergiában történő együttélést jelenti. Ebből következik, hogy ezt bárki működtetheti, aki engedi áthatni magát a természet erejével. A természetgyógyász lehet a legegyszerűbb ember, aki a legelőn kaszál és a természetet figyeli és az is, aki csenben egy nyugodt helyen elvonulva szemléli az energiák áramlását.

A homoktövis előnyei.

A homoktövis előnyei.

Ismerd meg a homoktövist a honlap linkjére kattintva. A homoktövis egy olyan növény, amelynek rengeteg pozitív előnye van, amelyeket az egészségünk javítása céljából használhatunk. A honlap célja, hogy részletesen mutassa be a homoktövis kutatásokkal is bizonyított előnyeit. A honlap linkjére kattintva most részletesen ismerhetjük meg a homoktövis tulajdonságait. A homoktövis jótékony hatással van a rákos betegségek megelőzésében, és a szív és érrendszer védelmében is. Kattints és ismerd meg a homoktövis hatásokat.

A lenmagolaj gyógyhatásai és előnyei

A lenmagolaj gyógyhatásai és előnyei

Kattints a honlap linkjére és ismerd meg részletesen a lenmagolaj tulajdonságait és egészségügyi előnyeit! A lenmagolajat a népi gyógyászat is felhasználta, hiszen számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. Gazdag omega-3, omega-6 zsírsavakban és kiváló alfa-linolénsav forrás. A lenmagolaj segítségével lassítható a csontritkulás, csökkenthető a szívbetegségek és egyes rákos megbetegedések kialakulási kockázata. A lenmagolaj fogyasztásával csökkenthető a magas vérnyomás és a magas koleszterinszint is.

A máriatövis gyógyhatásai.

A máriatövis gyógyhatásai.

A máriatövis rengeteg jótékony hatással rendelkezik. Ez a gyógynövény pozitív hatással van a máj egészségére, védi a vesét, valamint a bőrproblémákra is. A honlapon részletesen ismerhetjük meg a máriatövis felhasználási lehetőségeit. A máriatövis többféle egészségügyi hatással is rendelkezik, továbbá magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Ennek az antioxidáns tartalomnak is köszönheti a máriatövis, hogy használatával több betegséget is megelőzhetünk, valamint kezelhetünk. Kattints bátran a honlap linkjére!

A nevetés mint terápiás módszer

A nevetés mint terápiás módszer

A nevetésterápia célja, hogy a bohócdoktorok vidámságot varázsoljanak a gyermekek arcára. Ez felettébb fontos , ugyanis a nevetés gyógyító hatású! Tudományosan bizonyított tény ugyanis, hogy a vidámság segíti a beteg gyógyulását. A mosolyterápia pedig konkrétan ebből a célból jött létre. A kórterembe történő belépést követően a bohócdoktoroknak pillanatok alatt kell alkalmazkodniuk az aktuális helyzethez, hogy azután elkezdődhessen a nevetésterápia (pantomim mozdulatok, hangszeres zenélés stb.). Ha érdekelné konkrétan miből is áll egy ilyen mosolyterápia, katt az oldalra!

A paleolit táplálkozás

A paleolit táplálkozás

A paleolit táplálkozás egy nagyszerű és egyben egészséges étrend, amelynek alapjait és egészségre gyakorolt hatásait részletesen ismerhetünk meg a honlap linkjére kattintva. A paleolit táplálkozás a gyűjtögető és vadászó ősember ételeit veszi alapul, kiiktatja a glutén tartalmú gabonák, a tejtermékek és a hüvelyesek fogyasztását. A paleolit diéta a valódi és egész élelmiszereket veszi alapul. Követésével betegségek kialakulása előzhető meg. Csökkenthetjük a szívroham és a csontritkulás kialakulási kockázata, valamint a súlycsökkenés is elősegíthető.

Hirdetés
A propolisz előnyei

A propolisz előnyei

A propolisz jellemzőit és egészségre gyakorolt hatásait ismerhetjük meg részletesen a honlap linkjére kattintva. A propolisz egy teljesen természetes termék, amely gazdag flavonoid tartalmának köszönhetően antioxidáns hatásokkal is rendelkezik. Védi a szív egészségét és erősíti az immunrendszert. A propolisz antimikrobális hatásainak köszönhetően elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és a gombákat is. Képes megújítani a rákos sejteket, valamint a propolisz segítségével egyes daganatok növekedése is csökkenthető.

Adj egészséget!

Adj egészséget!

Mint ahogy életünk legfontosabb eseményeit rögzíti agyunk, úgy őrzi szemünk a múltunk emlékeit a szivárványhártyánkon. A Harmónia Életreform Központ természetgyógyászati szűrővizsgálatának kiemelt eleme az íriszdiagnosztika.

Akupunktúra

Akupunktúra

Kínai akupunktúra szenzációs eredményekkel. Az akupunktúra kezeléseket a nagy gyakorlattal rendelkező dr. Yi Xiao Bai, kínai akupunktúra egyetemet végzett orvosnő végzi. Magyarországon honosított diplomájával, ÁNTSZ engedéllyel csak a mi rendelőnkben dolgozik. Nagyon sok beteget gyógyított már meg. Szinte minden betegségben hatékony és gyógyulást vagy enyhülést hoz az általa alkalmazott több ezer éves technika.

Anahata Életmódközpont

Anahata Életmódközpont

Nehezen fogalmazható meg az az érzés, amit ez a módszer vált ki, ezt jobb megtapasztalni! A 'jól érzem magam' érzése az, ha körülöttem minden rendben van, ha a test, szellem és lélek egyensúlyba kerül. Legyen szó megelőzésről, vagy egy adott probléma kezeléséről, a fenti hármas harmonikus egysége, a teljesség, az 'EGÉSZ-ség' megvalósítása a célunk.

Aromaterápia

Aromaterápia

Az aromaterápia a legáltalánosabb meghatározás szerint az illóolajat tartalmazó növények, és a belőlük kinyert kivonatok és az illóolajok használatán alapuló gyógyeljárások összessége. A fentieknek megfelelően az aromaterápia fogalomkörébe éppúgy beletartozik a kellemes közérzet fenntartása, illetve a kisebb-nagyobb egészségügyi és esztétikai problémák otthoni, illóolajokkal történő külsőleges kezelése, mint pl. inhaláció, gyógyfürdő, masszázs, kozmetikai kezelések.

Az immunerősítő bodza

Az immunerősítő bodza

Vitaminbolt vintage hangulatban. Vitaminbolt, mely megfelel a mai elvárásoknak, de megvan benne a régi idők minden értéke. Vagyis a múlt és a jelen varázslatos keveredése az egészségmegőrzés jegyében. Az online boltos kisasszony áll a pult mögött. Naplója egy képzeletbeli boltban játszódik, és kitalált figurák a szereplői. De valós egészségügyi problémákat, egészség megőrző tippeket taglal, létező, kapható termékekről ír. A fantázia szülte szereplők annyira jók és ártatlanok, hogy csakis egy letűnt korból léphettek elő, így keveredik mesésen múlt és jelen. Mindehhez tartozik egy webáruház, mely a legmodernebb technika követelményeinek megfelelően áll a vásárlók rendelkezésére. Itt vitaminok, multivitaminok, gyógynövény alapú készítmények, folyékony termékek kaphatók. Csak természetes összetevőből, magas minőségben, és megfizethető áron.

Az ördögnyelv előnyei és gyógyhatásai.

Az ördögnyelv előnyei és gyógyhatásai.

A honlap linkjére kattintva az ördögnyelv tulajdonságairól olvashatunk. Az ördögnyelv többféle pozitív hatással is rendelkezik. Napjainkban az ördögnyelv termék egy ismert fogyókúrás termék, amely képes az étvágyat csökkenteni. Az ördögnyelv kivonatot glükomannánnak nevezik, amely a gyomorba kerülve megszívja magát folyadékkal, amely hatására képes csökkenteni az étvágyat. Az ördögnyelv többek között a cukor anyagcserére is hatással van, hiszen fokozza azt, vagyis képes a vércukorszintet csökkenteni. Emellett az ördögnyelv a magas koleszterinszintet is képes csökkenteni és egy teljesen hatásos termék a székrekedés esetén is. Kattints a honlap linkjére bátran és ismerd meg részletesen ezt a terméket.

Bach terápia, Reiki képzés, Bp 18. ker.

Bach terápia, Reiki képzés, Bp 18. ker.

Keul Ildikó, Bach-virág tanácsadó, a homeopátiához hasonló, mellékhatásoktól mentes Bach-virág cseppeket ajánlja betegségek enyhítésére, és betegségek megértésére. A betegséges ugyanis a negatív érzelmek nyomán alakulnak ki, amikor a félelem, aggódás, bizonytalanság, érdektelenség, magányosság, túlérzékenység, kétségbeesés miatt kibillenünk egyensúlyunkból. A cseppek segítenek újra megtalálni a harmóniát, lelki békét, ami nyomán beindulnak az öngyógyító folyamatok. Az Elsősegély-cseppek pedig hirtelen traumák, fájdalmak esetén hathatós segítség.

Tuti menü