Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kínai medicina - gyógyszermentes képes leírás - Gyógyszermentes - egészség gyógyszerek nélkül.tlap.hu
részletek »

Kínai medicina - gyógyszermentes - Gyógyszermentes - egészség gyógyszerek nélkül.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogyszermentesen.tlap.hu » Kínai medicina - gyógyszermentes
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gendashop

Gendashop

Az általunk forgalmazott gyógyteák, étrend-kiegészítők, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, illóolajok, zsíros olajok, natúr kozmetikumok stb.. kínálatával bővül a lehetőség azok számára, akik bíznak a természet gyógyító erejében, és élvezni szeretnék azt. Mert ahogy a mondásunk is tartja: Akkor drága az egészség, mikor meglep a betegség!

Gyógyító gombák

Gyógyító gombák

A Maitake japán szó, ami táncoló gombát jelent. Ez arra mutat, hogy aki ilyen gombát talál, az örömében táncra perdül. A Maitake Grifola frondosa hatóanyaga jótékony hatással van a szervezet vércukorszintjére. Vizsgálatok bizonyítják a Maitake rákmegelőző (gátolja a rákos sejtek növekedését), valamint immunerősítő szerepét, és azt is érdemes tudni, hogy a maitake részt vesz az oszteoporózis-betegség kialakulásának csökkentésében. Kutatások irányulnak továbbá arra, hogy milyen mértékben befolyásolja a gyógygomba hatóanyaga a magas vérnyomást és a szervezet koleszterinszintjét.

Kínai datolya

Kínai datolya

A kínai medicina szerint az aranyszínű selyemdatolya Jujuba, vagy más néven kínai datolya segít megőrizni fittségünket, javítja az állóképességet, támogatja a lépet és a gyomrot, serkenti a keringést és megnyugtatja az idegeket.

ÖKO magazin hírek
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de hogyan?
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de... Korunk egyik legnagyobb problémája az üzemanyagok fogyasztásának, és árának a kérdése. Egekben a benzin ára, a gépkocsit viszont szükséges lenne használni a mindennapokban. Nem marad más hátra, mint takarékoskodnunk kell, de hogyan? A kevesebb üzemanyag fogyasztás érdekében már minden vezetéstechnikai trükköt megtanultunk és alkalmazunk, de valami olyan megoldás...
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja Az immunrendszer szervezetünk védőbástyája. Ha elbukik, a betegségek lepik el...
Ökotermékekkel az Ön és környezete egészségéért!
Ökotermékekkel az Ön és környezete... Ökotermékekkel védjük egészségét és környezetét! Az ökotermékek...
Tiens patika

Tiens patika

A weboldalon Tiens ősi kínai egészségvédő megoldásokat, és termékeket talál, melyek eredeti kínai-tibeti receptek alapján készültek, és melyek több ezer éves gyógyászati tapasztalatokkal rendelkeznek! A Tiens az egyetlen olyan cég, amely jogot szerzett a Kínai Egészségügyi Minisztériumtól az ősi kínai-tibeti receptek alkalmazására!

Tuti menü