Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Természetgyógyászok képes leírás - Gyógyszermentes - egészség gyógyszerek nélkül.tlap.hu
részletek »

Természetgyógyászok - Gyógyszermentes - egészség gyógyszerek nélkül.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogyszermentesen.tlap.hu » Természetgyógyászok
Keresés
Találatok száma - 32 db
A hipnózis csodálatos világa

A hipnózis csodálatos világa

A természetgyógyászat számomra a természettel való szinergiában történő együttélést jelenti. Ebből következik, hogy ezt bárki működtetheti, aki engedi áthatni magát a természet erejével. A természetgyógyász lehet a legegyszerűbb ember, aki a legelőn kaszál és a természetet figyeli és az is, aki csenben egy nyugodt helyen elvonulva szemléli az energiák áramlását.

Adj egészséget!

Adj egészséget!

Mint ahogy életünk legfontosabb eseményeit rögzíti agyunk, úgy őrzi szemünk a múltunk emlékeit a szivárványhártyánkon. A Harmónia Életreform Központ természetgyógyászati szűrővizsgálatának kiemelt eleme az íriszdiagnosztika.

Anahata Életmódközpont

Anahata Életmódközpont

Nehezen fogalmazható meg az az érzés, amit ez a módszer vált ki, ezt jobb megtapasztalni! A 'jól érzem magam' érzése az, ha körülöttem minden rendben van, ha a test, szellem és lélek egyensúlyba kerül. Legyen szó megelőzésről, vagy egy adott probléma kezeléséről, a fenti hármas harmonikus egysége, a teljesség, az 'EGÉSZ-ség' megvalósítása a célunk.

ÖKO magazin hírek
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de hogyan?
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de... Korunk egyik legnagyobb problémája az üzemanyagok fogyasztásának, és árának a kérdése. Egekben a benzin ára, a gépkocsit viszont szükséges lenne használni a mindennapokban. Nem marad más hátra, mint takarékoskodnunk kell, de hogyan? A kevesebb üzemanyag fogyasztás érdekében már minden vezetéstechnikai trükköt megtanultunk és alkalmazunk, de valami olyan megoldás...
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja Az immunrendszer szervezetünk védőbástyája. Ha elbukik, a betegségek lepik el...
Ökotermékekkel az Ön és környezete egészségéért!
Ökotermékekkel az Ön és környezete... Ökotermékekkel védjük egészségét és környezetét! Az ökotermékek...
Bach terápia, Reiki képzés, Bp 18. ker.

Bach terápia, Reiki képzés, Bp 18. ker.

Keul Ildikó, Bach-virág tanácsadó, a homeopátiához hasonló, mellékhatásoktól mentes Bach-virág cseppeket ajánlja betegségek enyhítésére, és betegségek megértésére. A betegséges ugyanis a negatív érzelmek nyomán alakulnak ki, amikor a félelem, aggódás, bizonytalanság, érdektelenség, magányosság, túlérzékenység, kétségbeesés miatt kibillenünk egyensúlyunkból. A cseppek segítenek újra megtalálni a harmóniát, lelki békét, ami nyomán beindulnak az öngyógyító folyamatok. Az Elsősegély-cseppek pedig hirtelen traumák, fájdalmak esetén hathatós segítség.

Balázs István

Balázs István

1997 óta működtetem Test-Lélek természetgyógyász rendelőmet Újpalotán, a XV. kerületben, az Önkormányzat és az ÁNTSZ engedélyével. Első alkalommal részletes vitalitás mérést végzek. A talpon lévő reflexpontok visszajelzése alapján állapítom meg, milyen kezelési módra van szüksége a páciensnek. Személyre szabott életviteli, étkezési tanácsokat adok, speciális gyógytea-keveréket állítok össze. Szükség szeint kombinálom a talpmasszázst, nyirokmasszázst, bioenergetikai kezelést, és a gerincmasszázst.

Csakrák és csokrok

Csakrák és csokrok

A csakrákról nagyon sokan írtak, írnak, de ha valaki utána nézne ezen írásoknak, rájönne, miszerint ezek jobbára átvételek, átiratok. Leginkább azok írnak a honlapjaikon, akiknek fogalmuk sincsen a csakrákról, a csakraterápiáról, illetve annyi, ami egy gyorstalpaló elvégzése után megmarad. Ezért a legtöbb csakrákkal foglalkozó honlapon hihetetlen badarságokat hordanak össze.

Dávid Erika természetgyógyász

Dávid Erika természetgyógyász

Hitem szerint részei vagyunk az egésznek, a tökéletesnek, mely bennünk is megtalálható. Ha mi is egészek vagyunk, akkor teljes a létünk. Viszont ha valami miatt megbomlik ez a rend, akkor az egész(ség)ünk megbillen és megjelennek a problémák, később pedig a betegségek. Minden belőlünk indul: az egészség és a betegség is.

Dr Petróczi István

Dr Petróczi István

Nagyon sokan az alternatív orvosságok felé fordulva egy csipet gyógynövény egy csésze felforralt vízben teával próbálják kúrálni magukat, s arról, amit isznak, úgy vélik, hogy az a gyógynövénytea. Valójában ezekkel az italokkal semmit nem lehet elérni. Egy dolog füvekből készíteni italokat, és megint más betegséget kezelni valóban nagyhatású gyógyteával vagy más gyógynövény-terápiával. A gyógynövényes gyógyítás általában meglehetősen nagy dózisokkal történik és néha hosszan tartó kezelést igényel.

Dr. Alexander Sztrasnij  természetgyógyász

Dr. Alexander Sztrasnij természetgyógyász

Nem a betegségeket gyógyítja, hanem az egész embert tetőtől talpig, úgy a testet, mint a lelki folyamatokat, vagyis: a stresszt, a feszültséget, a fáradékonyságot, az álmatlanságot, a migrént, a hörghurutot, az asztmát, a szívbetegségeket, a magas vérnyomást; az epe-, gyomor- és bélbetegségeket, az allergiát, a gerinc- és ízületi fájdalmakat, a nőgyógyászati problémákat, a daganatokat (csak abban az esetben, ha nincs szükség műtétre) és másokat.

Hirdetés
Dr. Greskó Mariann

Dr. Greskó Mariann

A rendelőben sokszor nem az a feladat, hogy valamilyen 'gyógyszert' adjunk, hanem, hogy felismertessük az emberekkel, hogy mit kell meglátniuk, tanulniuk a betegségükből. A betegség addig van jelen az életünkben, amíg meg nem tanuljuk a leckét. A tanácsadás során segítséget kap minden útkereső hogyan térhetne vissza saját életének középpontjába, az egyensúlyi állapotba. Így képes lesz felismerni élete célját, és saját útját járni, fejlődni és legfőképpen jól érezni magát benne.

Dr. Ormos Gábor

Dr. Ormos Gábor

Dr. Ormos Gábor vagyok, 1970 óta, mint reumatológus és fizioterápiás szakorvos dolgozom az ORFI-ban, így alapvetően hagyományosan gyógyítok, de ezen túlmenően az országban legrégebben foglalkozom a manuális terápiával, amelyet újabban orvosi-csontkovácsságnak neveznek, lényegében azonos a nyugati kiropraxissal.

Dr. Weixl-Várhegyi László természetgyógyász

Dr. Weixl-Várhegyi László természetgyógyász

Természetgyógyász doktor, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó -terapeuta, a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének, valamint a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja.

Édenközpont

Édenközpont

Az ÉDEN Felnőttképző Központ spirituális és természetgyógyászati oktatási intézmény. Célunk az egész ember (test, lélek és szellem) számára biztosítani a megelőzés, gyógyulás, egészségmegőrzés, fejlődés, tanulás, és ha az adott személy felkészült rá, a tanítás lehetőségét is.

Egészségesember

Egészségesember

Kérem tanulmányozza át oldalaimat, hogy segíthetessek Önek izületi fájdalmai enyhítésében, és - talán - a teljes gyógyulásban. Masszírozás hatása szervezetünkre a kezelt testfelület terjedelmétől, alkalmazási helyétől, ingerek erősségétől, minőségtől függ.

Embergyógyász

Embergyógyász

A XXI. sz. nagy kérdése a természetgyógyászat. Embergyógyászat, természetgyógyászat, méregtelenítés, természetes potencianövelés. Úgy érzem, hogy betegek, orvosok számára egyaránt ingerszóvá lett az utóbbi időkben ez a téma. Talán máig vitatott a 'természetgyógyászat' helye a mai magyar társadalomban, de még világszerte is.

Gyógyforrás centrum

Gyógyforrás centrum

Testünk reflexzónáinak, ingerlésével, masszírozásával (talp,kéz) gyógyító, megújító hatást gyakorolhatunk szerveinkre így egész szervezetünkre. Izületi problémákban, vese - húgyútrendszeri, emésztőszervrendszeri, nőgyógyászati, idegrendszeri stb.., betegségeknél bizalommal fordulj reflexológushoz nem fogsz benne csalódni.

Gyógyító kéz

Gyógyító kéz

Azok a betegek, akik végigjárták az utat (pl. rák, szívinfarktus, súlyfelesleg, de ízületi gyulladás esetén is), a betegség maga nagy eséllyé vált számukra. A cél az, hogy fogjuk az üzenetet, amelyet a betegség sejtet, és érdemes tanulni a tünetekből, ezáltal válunk képessé a fejlődésre.

Tuti menü